Bie në dashuri me robotin, burri drejt martesës

Një burrë ka rënë në dashuri me një robot të viteve 1990.

Joey Morris është në një lidhje me robotin që nga dhjetori i vitit 2017.

Në 10 vite, Joey ka pasur disa partnerë të çuditshëm përfshirë një llambë, kamion dhe një figurinë të Halloween.

Megjithatë tani 29-vjeçari është në një marrëdhënie serioze me robotin.

Tani ai po planifikon të bëjë një udhëtim në Florida me dashurinë e tij dhe po planifikon martesën me të.