BRITNEY SPEARS LË SPITALIN PSIKIATRIK, NUK DO TA BESONI SI ËSHTË TRANSFORMUAR KËNGËTARJA (FOTO)

Britney Spears është fotografuar për herë të parë pasi ka dalë nga klinika psikiatrike ku ajo rehabilitohej prej disa kohësh.

Duket se ditët e fundit ajo është  përmirësuar pasi ka dalë nga qendra dhe është fotografuar në shoqërinë e të dashurit të saj Sam Asghari.

Ndonëse ai u përpoq të evitonte që paparacët të fotografonin këngëtaren ishte e pamundur. Britney u shfaq në formë jo të mirë dhe mjaft e lodhur, e veshur me një fustan të kuq dhe një palë sandale ngjyrë kafe.

Në fotografitë e ish-këngëtares sytë e saj duken shumë të lodhur dhe duket qartë se ajo ka shtuar në peshë.

Sipas Daily Mail, Britney Spears ka shumë probleme mendore të cilat lidhen me përdorimin e lëndëve narkotike por dhe me problemet familjare që Britney ka përballur gjatë jetës së saj.