Gazmend Barbullushi dekretohet ambasador në Spanjë

Presidenti Meta dekreton emërimin e z. Gazmend Barbullushi, ambasador në Mbretërinë e Spanjës, rezident, si dhe në Mbretërinë e Marokut, në Republikën Islamike të Mauritanisë dhe në Principatën e Andorrës, jorezident, Dekreti me nr 111 77 hyn ne fuqi menjëherë.

Barbullushi ka mbajtur postin e Sekretarit të Përgjithshëm të ministrisë së Brendshme dhe u emërua nga qeveria në këtë post pas ndryshimeve që u bënë në ministri pas emërimit të Gent Cakajt në postin e ministrit në detyrë nga kryeministri Edi Rama.