HAHN: SHQIPËRIA DHE MAQEDONIA E VERIUT SHEMBULL POZITIV PËR PRANIMIN NË BE

Komisioneri për zgjerim i Bashkimit Europian, Johanes Han ka reaguar në një artikull për revistën e Parlamentit në lidhje me integrimin në BE.

Hahn shprehet se Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut janë shembulli i ndërtimit të marrëdhënieve me Bashkimin Europian.

Sipas Hahn, dy vendet po ndihmojnë rajonin për një të ardhme më të mirë dhe Shqipëria është një shembull pozitiv.