Kapen 3 kontenierë me kokainë në Maltë me destinacion Shqipërinë

91.25 kg kokainë janë kapur në doganën e “Freeport” në Maltë me destinacion Shqipërinë dhe Greqinë.

Sipas televizoneve informative mësohet se janë kapur tre kontenierë, dy prej të cilëve kishin destinacion Durrësin, ndërsa tjetri Athinën.

Mësohet se kokaina vinte nga Amerika e Jugut, ndërsa 76 pakot nëse do të dilnin në treg do të kushtonin 10.3 milion euro.