Kush është 80 vjeçarja, që udhëtoi 100 km por u zhgënjye nga mini-protesta e Lulzim Bashës?

Gjyshja 80-vjecare ne proteste me mbesen ndjehet e zhgënjyer nga Lulzim Basha

Mine Koka, kështu quhet gjyshja 80-vjeçare me shaminë e bardhë në kokë e cila ra në sy protestën e së shtunës por që shprehu pakënaqësinë ndaj Bashës.

E shoqëruar nga e mbesa, gjyshja nga Mati sfidoi shiun që shoqëroi gjatë gjithë kohën protestën e opozitës.

Denisa Vata, kryetare e Forumit Rinor të PD për Matin, ka rrëfyer për RD se nëna 80 vjeçare kishte dëshirë që të vinte në protestë për të shprehur revoltën e saj kundër kësaj qeverie të korruptuar dhe kriminale, por në shesh pa pa aq shumë kriminel që shtireshin si protestues.

Ajo ka udhëtuar mbi 100 kilometër rrugë për t’iu bashkuar protestës dhe këtë gjë e ka bërë me dëshirë dhe siç thotë e mbesa, por Lulzim Basha i duket po aq milioner sa dhe Rama