Lleshaj sot jep llogari për grabitjen në Rinas

Opozita e re ka thirrur në interpelancë ministrin e Brendshëm Sandër Lleshaj për të dhënë llogari për grabitjen e Rinasit.

Ralf Gjoni, nga lista e LSI-së, dhe Myslim Murrizi, nga lista e PD-së, do t’i kërkojnë ministrit të Brendshëm shpjegime për grabitjen e ndodhur në Rinas.

Kërkesa e 11 deputetëve të opozitës ka si pyetje kryesore planin e masave të marra nga institucionet ligjzbatuese për mbrojtjen e sigurisë kombëtare.

Grabitja spektakolare në aeroportin “Nënë Tereza” ndodhi ditën e martë më 9 prill.