Pas pak fshatarët, rrethojnë Tironën

Në orën 18:00 pritet të fillojë protesta e opozitës së bashkuar para kryeministrisë.

Mësohet se mbështetës të opozitës janë nisur me autobusë, furgonë dhe mjete personale për të mbështetur protestës e sotme.

Bëhet me dije se një autobus nga Tropoja, Hasi,  dhe një nga Macukul janë nisur drejt kryeqytetit.  Gjithashtu autobusë me protestues janë nisur edhe nga Lek Bibaj, Bicaj dhe Fani.

Policia e Shtetit ka marrë masat për mbarëvajtjen e tubimit. Mësohet se në terren do të jenë të angazhuara rreth 1500 forca policie. Po ashtu në gatishmëri do të jenë dhe autobotet me ujë dhe gaz lotjsellës. Në gatishmëri do të jetë edhe Garda e Republikës e cila do të ndërhyjë në rast përshkallëzimi.