Përgjigjen do e merrni në 30 qershor

Kryeministri Edi Rama publikon një foto të një punonjësi policie të plagosur, duke theksuar se protesta nuk ishte e madhe por thjesht e turpshme.

Kryeministri thekson se opozita do ta marrë përgjigjen më 30 qershor.

“Nëse kjo ishte protestë e madhe atëherë filxhani është shkencë, Saliu është astronom dhe pakica është shumicë! Në fakt kjo s’ishte as e madhe, as e denjë po thjesht e turpshme për PDLSI! Këta humbës të pashërueshëm po rrisin çdo ditë faturën që do u presë Sovrani në 30qershor👊”, shkruan Rama në Twitter.