2 aleatët e Lulzim Bashës, takojnë Tsipras në Athinë dhe japin garanci…….

ZHVILLIMET NË SHQIPËRI, DULE DHE TAVO TAKOJNË ALEKSIS TSIPRAS NË JANINË

Zhvillimet në Shqipëri, Dule dhe Tavo takojnë Aleksis Tsipras në Janinë

Aleati i Lulzim Bashës, kreu i PBDNJ, Vangjel Dule dhe ish-deputeti i LSI, Vangjel Tavo janë takuar me kryeministrin grek Aleksis Tsipras për të diskutuar rreth zhvillimeve të fundit në Shqipëri.

Takimi ka ndodhur disa ditë më parë gjatë një vizite të Tsipras në veri të Greqisë. Ndërsa Tavo dhe Dule e kanë takuar kryeministrin grek në Janinë, raporton neësbomb.al.

“Kryeministri grek u foli dy përfaqësuesve të minoritetit grek për zhvillimet në Shqipëri, sfidat me të cilat ballafaqohet pakicat, reformat dhe perspektiva e saj për anëtarësim”, bëjnë me dije mediat fqinje.