AKUSH NUK E KA MBARUAR KËTË PJATË BRENDA 25 MINUTAVE, KUSH E ARRIN FITON 1 VIT USHQIM FALAS

Pjata gjigante e dyqanit, ‘Nottys Café’ në Wells është shndërruar në një legjendë pasi deri tani askush nuk ka arritur ta përfundojë për më pak se 25 minuta.

Sipas The Mirror, ‘Nottys Café’ sfidon klientët guximtarë të cilët mendojnë se mund të konsumojnë shumë ushqim, që të mbarojnë pjatën gjigante për 25 minuta. Nëse e arrijnë këtë, atëherë fitojnë konsumim ushqimi për një vit falas por deri tani, askush s’ia ka dalë.

Pjata përbëhet nga 5 beikon, 3 vezë në tigan, 5 salçiçe, patate të skuqura, kërpudha, domate,  fasule, 4 copa proshutë dhe 4 bukë tosti. Kjo pjatë kushton plotë 16 paund dhe deri tani mijëra turist dhe qytetarë vendas po përpiqen që ta mbarojnë brenda 25 minutave.