Ambasada Amerikane jep njoftimin e rëndësishëm për punë

Ambasada Amerikane në Tiranë ka dhënë një njoftim të rëndësishëm për të gjithë shqiptarët që po kërkojnë një punë në SHBA.

Përmes një postimi në faqen zyrtare në Facebook, Ambasada Amerikane bën thirrje shqiptarëve që të mos bien pre e këshillave të gabuara.

“Jeni në kërkim të punësimit nëpërmjet vizës EB-3 të imigrimit me bazë punësimi në Shtetet e Bashkuara? Ne ju këshillojmë që të përzgjidhni me shumë kujdes këshilluesin tuaj. Mos bini pre e këshillave të gabuara apo çmimeve të larta nga çdo burim. Gjithnjë kërkoni informacion zyrtar në 👉 www.uscis.gov
Ju duhet të keni aftësitë e kërkuara për vendin e punës, punëdhënësi duhet të dërgojë formularët e kërkuar në Departamentin e Punës dhe USCIS, dhe vetëm më pas NVC do të caktojë takimin tuaj në Sektorin Konsullor. #pyetanen”,
 – njofton ambasada./ Gazeta Liberale