Ambasada e SHBA, njoftim të rëndësishëm për ju që fituat lotarinë

Nëse keni fituar Lotarinë Amerikane dhe jeni në pritje të proceduarave ambasada ka një mesazh të rëndësishëm për ju.

“DV2020? Ju duhet t’i përgjigjeni menjëherë KCC-së. Në të kundërt, KCC nuk do të mundet t’ju caktojë një datë interviste. #PyetAnen” – shkruan Ambasada.

Qendra konsullore e Kentaki-t (KCC) është përgjegjëse për përpunimin e vizave për lotarinë.