Arrestohet ish-kreu i Komunës së Kasharit, Besnik Fuçia

Ish-kreu i Komunës së Kasharit, Besnik Fuçia është arrestuar së bashku me 5 persona të tjerë.

Ata akuzohen për falsifikim dokumentesh, titujve të pronësisë dhe tjetërsim të pronave.

Dy biznesmenë kanë ndërtuar dy pallate, ndërkohë që zyrtarët në fjalë ia dhanë certifikatën vetëm njërit.

Biznesmeni i dëmtuar ka bërë kallëzim në Prokurori për këtë shkelje.