Basha e la pa punë / Jozefina dhe qindra intelektual të djathtë enden rrugëve

JOZEFINA TOPALLI LARG POLITIKËS/ Bashkë me vajzën vijon me jetën sportive
Nuk dihet nëse i pëlqen më politika ose jo, por ajo që dihet me siguri nga gjithë fotot që postohen më së fundi në rrjetet sociale, është dëshira e saj e madhe për natyrën, në ecje sportive, nën shoqërinë e vajzës, Megit, dhe Roit, qenit të familjes.

Vetëm para pak minutash foton e poston në rrjet Megi Topalli, vajza e Jozefinës.

Nënë e bijë shfaqen të relaksuara dhe të qeshura ndërsa bëjnë ecjen e pasdites.

Dhe në fakt duket se politikës së nxehtë, sidomos djathas, i mungon një mendje si e Jozefina Topallit.