Basha premton: “Kur të vijë unë dhe Mona në pushtet nuk do të ketë mjerim”

Kryetari i Opozitës së Bashkuar Lulzim Basha ka përsëritur edhe njëherë nga Gjirokastra, ka vazhduar si në kohë fushate me premtimin e Partisë Demokratike për zotimin e uljes menjëherë së taksës së karburantit, uljen e çmimit të energjisë, rritjen e pensioneve minimale si edhe rritjen e pagave për mjekët dhe infermierët.

“Kjo do të jetë një reformë politike që do ti rikthejë qyetarëbe shqiptarë atë që u vodhi Rama, votën e lirë.

Qeveria e re e kryesuar nga Partia Demokratike e Shqipërisë, do ti japë fundit mjerimit social; do të godasë në zemër padrejtësitë që janë përballur qytetarët, me vjedhjen e pronave, largimin e padrejtë nga administrata, taskat lokale, me shpopullimin e fshatit që është i vetmi në Evropë që nuk merr subvencion por që merr vetëm kërbaç sa herë i del prodhimi në shitje; me shëndetësinë dhe ilaçet e skaduara; me arsimin e lartë ku sot ka 45 mijë studentë më pak në universitetet tona.” tha Rama.