Deputeti kërkon shpërndarjen e Kuvendit, ja çfarë i thotë Ruçi

Deputeti i PD-së Erion Piciri ka kërkuar që të ndryshonte rendi i ditës së seancës plenare dhe që qeveria të jepte llogarilidhur me gjyqin në Arbitrazh ndaj biznesmenit italian Beketi.

“Nëse kemi të bëjmë me një prani të fajit, duhet që të kemio shpërndarje të parlamentit, rënie të qeverisë, dhe vendi të shkojë në zgjedhje të parakohshme. Nuk duhet që në asnjë kontratë publike të miratohen sjelljet e arrogancës qeverisëse”, – tha Piciri.

Ndërsa kreu i Kuvendit, Gramoz Ruçi tha: “Kërkesa e ndryshimit të rendit të ditës, hidhet për diskutim në Kuvend, vetëm në rast se është propozuar nga një grup prej 10 deputetësh. Konsultohuni më parë me rregulloren e Kuvendit.”