Dhjetra tymuese mbi policinë

Marshuesit ne drejtim te Parlamentit

Marshimi i protestuesve tashmë ka ndaluar përballë Kuvendit të Shqipërisë.

Disa protestues kanë hedhur në drejtim të Parlamentit kapsolla, tymuese dhe shashka.

Policia është në gatishëmri të plotë për çdo rast, duke vendosur edhe gardh metalik.