Doktoresha Krye-Vogëli, bëhet e urtë si pulë në SHBA

Kryetarja e LSI Monika Kryemadhi vijon turin e takimeve në SHBA, për të diskutuar rreth situatës në Shqipëri.

Ditën e sotme, Kryemadhi është pritur në Departamentin Amerikan të Shtetit nga Znj. Susan K. Falatko, Drejtore e Zyrës për Çështjet e Europës Qendrore e Jugore.

Kryemadhi ndau me znj. Falatko opinionet dhe shqetësimet lidhur me situatën e rëndë politiko-sociale në Shqipëri, si dhe angazhimin politik të LSI-së në këtë moment tepër delikat për vendin.

Ajo nënvizoi rolin e veçantë dhe vëmendjen e SHBA për Shqipërinë, bazuar edhe në vlerat e jashtëzakonshme të demokracisë, që Amerika përfaqëson për vendin tonë.