Drejtuesi i prokurorisë së Tropojës kalon vettingun

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka rikonfirmuar në detyrë drejtuesin e Prokurorisë së Tropojës, Artan Shtrungza.

Trupa gjykuese është e përbërë nga Etleda Çiftja, Pamela Qirko dhe Genta Tafa (Bungo).

Pas shqyrtimit të dokumentacionit nga DSIK, prokuroria e përgjithshme dhe ILDKPKI vendosën që ta konfirmojnë në detyrë.

Trupa gjykuese gjithashtu ka bërë edhe një hetim të vetin.

Shtrungza nuk rezultoi me probleme në asnjërën nga shtyllat e hetimit, pasurisë, integritetit dhe profesionalizimit.