Foto/ Bushati prezanton kandidatin për Bashkinë e Shkodrës

Valdrin Pjetri është kandidati i Partisë Socialiste për Bashkinë e Shkodrës. Koordinatori i Partisë Socialiste në qarkun e Shkodrës, Ditmir Bushati prezantoi Pjetrin si dhe listën prej 51 këshilltarësh bashkiakë.

Ndërsa sa i përket vendimit të opozitës për të mos marrë pjesë në zgjedhje Bushati thotë se ky nuk është vendim i PS dhe se do të dëshironin që përballë të kishin një kundërshtar.

“Lidhur me ketë që po bën opozita kjo nuk është zgjedhja jone. Do kishim preferuar që përballë të kishim kundërshtar, procesi deri me tani ka qene i hapur.

Ne jemi pergatitur me takimet qe kemi bere dhe mendoj qe kur vjen puna për Shkodrën kemi shume se çfarë te propozojmë dhe aq me tepër duke pasur parasysh gjendjen ne te cilën ndodhet bashkia Shkodër. Nga ana tjetër nuk do te reshtim dhe do t’i bëjmë thirrje qytetareve qe te marrin pjese ne procesin zgjedhor qe te mbështesin Valdrinin dhe ekipin tone te partisë socialiste”, tha Bushati.