Foto/ Çfarë po ndodh te Kryeministria pas protestës?

Punonjësit e mirëmbajtjes kanë nisur të pastrojnë atë që mbeti pas nga protesta e djeshme e opozitës te Kryeministria e më pas në 5 pika të tjera.“Balkanweb” ka publikuar disa foto ku shihet se punonjës po pastrojnë bojën të mbetur në godinë.

Disa të tjerë po bëjnë ndërrojnë dyert brenda të cilave kishin mbetur edhe shenjat e tymit dhe flakëve nga protesta e së shtunës.

Punonjësit e mirëmbajtjes kanë nisur të pastrojnë atë që mbeti pas nga protesta e djeshme e opozitës te Kryeministria e më pas në 5 pika të tjera.

“Balkanweb” ka publikuar disa foto ku shihet se punonjës po pastrojnë bojën të mbetur në godinë.

Disa të tjerë po bëjnë ndërrojnë dyert brenda të cilave kishin mbetur edhe shenjat e tymit dhe flakëve nga protesta e së shtunës.