Foto/ Mes lotësh fëmijët i japin puthjen e fundit babait!

Mes lotësh e dhimbjesh, fëmijët i dhanë sot lamtumirën e fundit babait të tyre, major Klodian Tanushi i cili ra gjatë misionit të tij në Letoni.

Dy djemtë dhe bashkëshortja me lotë e me dhimbje kanë puthur për herë të fundit njeriun e tyre më të dashur.

Në ceremoni ishte edhe e bija e Klodian Tanushit, e cila është vetëm një vjeç e gjysmë. Në krahë e mbante e ëma.

Major Klodian Tanushi dhe nëntetare Zarife Hasanaj humbën jetën pas shpërthimit të një mine gjatë misionit të NATO-s në Letoni. Ata janë shpallur “Dëshmorë të Atdheut”.