Fundjava/ Ramush Haradinaj ka zgjedhur Shqipërinë për plazh dhe për të treuguar muskujt!

Duket se Ramush Haradinaj, këtë fundjavë ka vendosur të kaloj në plazh.

Haradinaj në publik njihet edhe si një prej politikanëve shqiptar që i kushton më së shumti rëndësi aktiviteteve sportive, prandaj duket në top formë.

Si shumë herë tjera Ramushi ka vendosur të kaloj pushimin në bregdetin shqiptar.

Ndryshe, shumë qytetarë janë nisur këtë fundjavë drejt Shqipërisë dhe Malit të Zi për ta shijuar detin, kjo për shkak të motit të mirë që po mbretëron në këto vende turistike.