Gerta Gixhari ndërpret intervistën dhe fillon lëpihet LIVE me gazetarin

Moderatorja e emisionit ‘Siluete’, Gerta Gixhari ka realizuar së fundmi një intervistë me gazetarin Klinton Zeqiraj.

Mirëpo, teksa po flitej për ndërhyrjet estetike tek femrat, Gixhari e pyeti në një moment Zeqirajn nëse i kishte të bëra buzët.

Ky i fundit, nuk ka ngurruar për ta ftuar Gertën për një puthje, në mënyrë që të zbulonte të vërtetën.

Gerta  është drejtuar menjëherë nga Klintoni dhe e ka puthur papritur, duke i thënë më pas se i ka të bëra.

‘Unë i kam të miat, i kam natyrale. Duhet t’i provosh më shumë zemër’, iu përgjigj Klintoni.