Grabitja në Rinas/ Kërkohet arrestimi i 5 punonjësve të sigurisë

Televizionet informative raportojnë se Prokuroria për Krimet e Rënda ka kërkuar ndalimin e 5 personave për shpërdorim detyrenë lidhje me grabtijen e Rinasit.

Mësohet se bëhet fjalë për pesë punonjës sigurie të aeroportit dhe të bankave.

Deri më tani për grabitjen spektakolare të Rinasit janë arrestuar 6 persona, që dyshohen si të përfshirë.

Ndërkohë sot Gjykata nuk ka pushuar çështjen ndaj Admir Muratajt, duke kërkuar më shumë informacione për vrasjen e tij.