Ilva Tare s’po del në TV, por dikush e pyeti për situatën politike

Gazetarja Ilva Tare së fundmi është shkëputur nga bota e medias, për të pasur një rikthim akoma më të fuqishëm në shtator me Euronews Albania.

Mbrëmjen e djeshme teksa u kthente përgjigje ndjekësve të saj në Instagram, përshtypje na bëri pyetja e njërit prej tyre.

“Çfarë mendimi keni mbi situatën politike në Shqipëri?”

Ndërsa pëgjigjia e gazetares ishte: “Jemi 30 vjet pas rënies së komunizmit dhe mendoj se Shqipëria nuk e meriton këtë situatë”.

Ajo është një ndër gazetaret politike më të mira dhe ndoshta të gjithë do të donin të dinin një mendim të sajin për sa i përket situatës politike që ka përfshirë vendin.