Jonida dështoi, por ja kush fitoi

Holanda është shpallur fituesja e edicionit të 64-ërt të Eurovizion 2019, në këtë mbrëmje spektakolare.

Duncan Lorence ka shpallur Holandën fitueste për herë të 5-të në historinë e këtij festivali, ndërkohë kjo fitore vjen pas 44 vitesh.

Ndërkohë Jonida Maliqi, e cila përfaqësonte Shqipërinë, u rendit në vendin e 18, me 90 pikë në total.

Kështu në vendin e dytë pas Holandës është renditur Italia dhe më pas në vendin e tretë Rusia.

Pavarësisht rezultatit, Jonida ka shkëlqyer me vokalin e saj dhe bërë për vete të gjithë publikun e Tel Aviv.