Kalon Vettingun kryeprokurori i Pogradecit

Drejtuesi i Prokurorisë së Pogradecit, Sotir Kllapi ka kaluar Vettingun. Komisioni i Pavarur i Kualifikimit i përbërë nga Lulzim Hamitaj, Roland Ilia dhe Firdes Shuli pas seancës dëgjimore në datë 8 maj, konfirmuan në detyrë Kllapin.

Prokurori në fjalë kaloi pa aasnjë problem të gjithë etapat e Vettingut, filtrate pasurisë, pastërtinë e figurës dhe aftësitë protesionale.