Këshilltari i CDU: Meta shpjegoi qartësisht çfarë duhet bërë, PS dhe opozita të reagojnë

Këshilltari i CDU, Martin Henze ka reaguar në lidhje me situatën politike në Shqipëri.

Ai tha se presidenti Meta e shpjegoi qartësisht çfarë duhet bërë, ndërsa theksoi se Partia Socialiste dhe opozita duhet të reagojnë.

“Si organi suprem i Kushtetutës, Presidenti i Shqipërisë shpjegoi qartësisht çfarë duhet bërë. Partia Socialiste dhe opozita të reagojnë,”-tha ai.