KOMIKE: Basha, niset ta rrëzoj Ramën tek brryli

Mësohet se itinerari i marshimit të protestës së thirrur nga opozita do të ketë në qendër pesë institucione: Kryeministri – Drejtoria e Përgjithshme e Policisë – Parlament – Ministria e Brendshme – Drejtoria e Policisë Tiranë.

Simbolika e këtij marshimi proteste janë institucionet e kapura nga krimi dhe Qeveria, si dhe institucionet që janë vegla të dhunës barbare policore mbi qytetarët dhe liritë e të drejta e tyre.

Protestuesit janë nisur tashmë drejt Brrylit për Drejtorinë e Jashtme dhe do të shkojnë drejt Parlamentit.

Nisur nga protesta e fundit e 11 Majit, mendohet se një nga pika e nxehta mendohet të jetë Drejtoria e Përgjithshme e Policisë dhe Ministria e Brendshme.