Kontroll blic në burgje, Admir Tafili dhe 3 të dënuar të tjerë kapen me telefona

Gjatë një kontrolli blic të zhvilluar në disa institucione të vuajtjes së dënimit, policia ka kapur me telefon disa persona, mes të cilëve edhe emra të njohur të botës së krimit.

Burimet bëjnë të ditur se Admir Tafili, Edmond Leskaj, Asmer dhe Leo Osmënaj janë disa nga emrat e njohur të botës së krimit që janë kapur me celularë në qeli.

Dy ditë më parë gjatë një aksioni policia kapi 22 doza drogë të gëlltitura nga një i dënuar dhe 4 celularë të fshehur në elektroshtëpiake.