Korça si Parisi / Tabelë elektronike që tregon orën fikse kur vjen autobusi në stacion

Qyteti i Korçës ka përfunduar instalimin e tabelave në stacionet e urbanëve që tregojnë në kohë reale, minutat që i duhen autobusit për të mbërritur në stacion.

Mund ta keni parë në qytete të ndryshme jashtë shtetit, por kjo është një risi për vendin tonë, pasi deri më sot asnjë qytet nuk e ka implikuar këtë teknologji.

“Për sa vjen autobusi?!

Tani përdorimi i transportit publik është më i lehtë. Falë tabelës elektronike mund të informohesh për autobusin e radhës, linjën më të afërt dhe kur vjen tek stacioni ku ti ndodhesh”, shkruan kryebashkiaku korçar Sotiraq Filo.

sdfggfegergh.jpg

sdgfsdgsdgsg3egf.jpg

sdfgwerghwer5h4h.jpg