Korçë: Hajdutët hyjnë në banesë, lidhin çiftin dhe i vjedhin paratë

Një banesë është grabitur në fshatin Çiflig të Korçës.

Sipas informacioneve të para nga policia dyshohet se autorët, që mendohet se kanë qenë tre persona kanë arritur të grabisin një shumë të konsiderueshme parash.

Autorët kanë qenë të maskuar dhe dhe të armatosur. Ata kanë lidhur bashkëshortët dhe pasi kanë marrë sasinë e parave janë largur në drejtim të paditur