Lamtumirë major Klodian Tanushi!

Sot po i jepet lamtumira “Dëshmorit të Atdheut”, major Klodian Tanushi, i cili ra në krye të detyrës gjatë misionit të NATO-s në Letoni.

Në të gjithë vendin flamuri është ulur në gjysmështizë.

Homazhet po zhvillohen në mjediset e Muzeut Historik Kombëtar.

Në pamjet që transmetojnë televizionet ifnromative vërehet bashkëshortja e pikëlluar me tre fëmijët dhe prindërit e Tanushit.

Të pranishëm në homazhe ishin Presidenti Meta, përfaqësues nga PD dhe PS