Lëkundje tërmeti në vend

Lëkundje tërmeti janë regjistruar sot në Pukë. Instituti i Gjeoshkencave njofton se lëkundja është regjistruar sot nëë mëngjes në Juglindje të Pukës.

Nga të dhënat e matura nga IGJEUM, lekundja ka qenë e lehtë, me magnitudë 1.5 ballë dhe me një thellesi 19 km.

Zakonisht në këtë periudhë të vitit ka lëkundje tërmeti të herëpashershme.