Luli bën skuthin / Pasi djeg kryeministrinë, thirrje para mediave me mikrofon: “Përmbahuni”

Kryedemokrati Lulzim Basha ka urdhëruar protestuesit e mbledhur përpara Kryeministrisë që të mos dhunojnë efektivët e policisë.

Në fjalën e tij përpara tyre, Basha theksoi se beteja e tyre është më krimin dhe qeverinë e lidhur me të.

‘Vëllezër dhe motra mos cënoni punonjësit e policisë. Beteja jonë është e lidhur me qeverin që është e lidhur me krimin. Forca jonë është qëndresa. Rama ik’, u shpreh Lulzim Basha.