Luli, ul brekët / Fillon lëpirja ndaj ndërkombëtarve

Kryedemokrati Basha ne fjalimin permbylles te protestes ne seline e PD

Kryedemokrati Lulzim Basha, ndërkohë që mbajti fjalimin përmbyllës të protestës së gjashtë kombëtare të opozitës në selinë e PD, pësoi sërish një incident.

Teksa u këndua himni kombëtar dhe Basha mori fjalën përmbyllëse, sërish pati probleme teknike me mikrofonin si në protestën e kaluar.

Në fjalimin e tij përmbyllës, kreu i PD tha se ishte gati për ta çuar misionin opozitar deri në fund, duke i thënë protestuesve se do të takoheshin sërish në protestat e ardhshme.