Me parullë tek shtëpia e Borchardt, në polici studentja

Ana Azizaj është studentja e cilau shoqërua në polici vetëm për shkak të parullës pranë banesës ku jeton ambasadori i OSBE në Tiranëm, Bernd Borchardt.

Ana Azizaj është marrë nga policia në mes të natës vetëm për ti bërë presion për atë që mazhoranca po e quan “kërcënim” ndaj diplomatit.

Një grup të rinjsh shkuan të shtunën në pallatin ku banon ambasadori Bernd Borchardt, Me duartrokitje dhe në kor në anglisht ata lëshuan parullën: “Borchardt turp për ju!”

Kjo parullë  u shkrua edhe në hollin e pallatit ku jeton Borschardt.