Meta: Palët t’i thërrasin mendjes!

Ilir Meta i bëri thirrje partive politike që t’i thërrasin mendjes dhe të ulen të zgjidhin krizën politike që ka përfshirë vendin.

“Të gjitha palët t’i thërrasin mendjes. Shqipëria nuk ka pse të shkojë në konfrontim. Të gjithë të marrin përgjegjësitë e tyre. Askush nuk duhet t’i delegojë përgjegjësitë e tyre, aq më tepër presidentit të Republikës”, – tha PResidenti Meta pas përfundimit të Konferencës së 3-të Kombëtare të Industrisë së Bimëve Mjekësore dhe Aromatike të Shqipërisë