Ministrat e BE mblidhen në Bruksel, do flasin për samitin në Tiranë

Ministrat e jashtëm të BE-së do të takohen të martën në Bruksel për të folur në lidhje me disa çështje aktuale në skenën ndërkombëtare, si dhe për të diskutuar se çfarë ndodhi në takimin e liderëve të Ballkanit Perëndimor në Tiranë gjatë samitit.

Ministrat pritet të flasin edhe për takimin e fundit të liderëve të Ballkanit Perëndimor në Tiranë”, -thuhet në faqen e internetit të Këshillit të Ministrave të Punëve të Jashtme të BE-së.