Monika pritet si heroinë nga Amerika / “Magjepset” Washingtoni

Kryetarja e LSI Monika Kryemadhi ndodhet ne Washington në një vizitë pune.

Kryemadhi e ftuar në Mbledhjen Vjetore të ‘US Association of Former Members of Congress.’

Sot në ditën e dytë të mbledhjes vjetore dhe ditën e parë të vizitës, Kryemadhi mori pjesë në raportimin në sallën e Kongresit ku të pranishëm kanë qenë Kongresmenë, Senatorë dhe ish anëtarë, me të cilët ajo shkëmbeu opinionet mbi situatën në Shqipëri dhe në rajon.

Gjithashtu, Kryemadhi zhvilloi një takim me liderin e grupimit Republikan në Kongresin Amerikan Z. Kevin McCarthy.

Në këtë aktivitet merrnin pjesë dhe perfaqësues nga Presheva.