Moti për sot, 21 maj 2019

Ditën e sotme reshjet e shiut do të jenë prezente në çdo qark të vendit.

Sipas IGJEUM, në qarqet Shkodër dhe Lezhë intensiteti i reshjeve do të jetë më e lartë.

RESHJET

Sot priten reshje mesatare në qarqet Shkodër, Durrës dhe Lezhë dhe të dobëta në qarqet e tjera.

Reshjet pritet të arrijnë deri në lokalisht intensive në Shkodër dhe Lezhë dhe deri në lokalisht mesatare në shumë qarqe të tjera (siç tregohet në tabelë, respektivisht për secilin qark).

Në zona të kufizuara reshjet mund të jenë në formë shtrëngate, veçanërisht në qarqet Shkodër dhe Lezhë.

TEMPERATURAT

Sot temperaturat minimale dhe maksimale të ajrit pritet të arrijnë:

në bregdet: 14 / 21 °C

në vendet e ulëta: 12 / 20 °C

në vendet malore: 7 / 17 °C

ERA

Sot era pritet të fryjë mesatare deri e fortë.