Nëse përgjigjesh kështu, ke mendjen e një vrasësi serial

Ky test është bërë me disa të burgosur për të parë se kush është vrasës serial dhe kush jo.

Disa të burgosurve u thanë:

Një vajze i kishte vdekur babai dhe në varrimin e tij pa një burrë që i pëlqeu shumë. Dy ditë më vonë vajza vret motrën e saj. Pse e bëri këtë?

Mundohuni ta gjeni vetë pa parë përgjigjen të cilën po ua shkruajmë poshtë kësaj fotoje, në mënyrë që të mos e zbuloni direkt.

Nëse je përgjigjur: Vrau motrën që të bëhej një tjetër varrim në familjen e saj sepse vetëm ashtu do të shikonte sërish burrin që i pëlqeu, atëherë ti ke mendjen e një vrasësi serial.