Ngjela tallet keq me Sahit Dollapin: “Vrap nga frika si laluc, dhe jo si lider politik”

Avokat Spartak Ngjela foli rreth shoqerimit dhe dhunës policore të ushtruar nga policia ndaj sekretarit organizativ të PD-së, Sahit Dollapi, gjatë protestës së 11 Majit.

Sipas Ngjelës, gabimi i Dollapit ishte largimi me vrap, por goditja e Policisë duhet të dënohet.

“Ka një gjest të cilin unë profesionalisht nuk e mbështes, është largimi me vrap. Ai u rrëzua, tani kur ai skishte më fuqi ti e godet. Ai bëri një gabim, kurse këto e ndoqën. Largimi i tij është shkaku, tani goditja e Policisë duhet të dënohet sigurisht”,-tha Ngjela në “Dritare”./CNA.al