Një i ndaluar për vrasjen e Arben Bilalit

Një person është ndaluar prë vrasjen e Arben Bilalit në fund të janarit 2019.

Ai dyshohet se është përfshirë në krim dhe ndalimi i tij është bërë pranë banesës.

Mbi ish-policinë janë zbrazuar 14 plumba. Asnjëri nga vrasësit nuk ekspozohet dhe nuk del nga makina, e cila pas breshërisë, largohet qetësisht në drejtim të paditur. Ata qëllojnë egërsisht mbi Arben Bilalin.