“NUK DOJA TË MERRJA PJESË”/ JONIDA MALIQI FLET PARA FINALES (FOTO)

“NUK DOJA TË MERRJA PJESË”/ JONIDA MALIQI FLET PARA FINALES (FOTO)

Jonida Maliqi është një ndër figurat më të rëndësishme në Shqipëri. Karriera e saj kulmoi në vitin 1999 por vetëm pas 20 vjetësh ajo ja doli të dalë në skenën e Eurovisionit”, kështu e nis shkrimin “Eurovision World”, për Jonidën.

“Unë jam artiste, nuk bëj strategji. Për 11 vite vendosa të mos marr pjesë në Festivalin e Këngës sepse u lodha nga garat, por ‘Ktheju tokës’ më bëri të ndryshoj mendje. Kur dëgjova këngën për herë të parë rashë në dashuri. Por autorja e këngës tha se e kishte shkruar për Festivalin e Këngës. I thashë se do të xhiroja një klip dhe se nuk do të merrja pjesë në Eurovision”, ka treguar Jonida.

Kompozitorja e këngës, Erion Rrushiti nuk e pranoi ofertën dhe Jonida ndërroi mendje.

“Fitova dhe tani jam këtu! 1 vit pasi mendoja të vizitoja Izraelin dhe e ruajta si destinacion. Doja të shkoja në Jerusalem dhe të lutesha pranë Murit Perëndimor”, ka treguar Jonida.