Pamje të tmerrshme, burri i vë flakën vetes para Shtëpisë së Bardhë në Uashington

Pamje shqetësuese kanë dalë në mediat amerikane ku duket një njeri që i vë vetes flakën dhe ecën me qetësi në afërsi të Shtëpisë së Bardhë, ndërsa policia u përpoq të zgjidhte situatën.

Njeriu, i cili ende nuk është identifikuar, i vuri vetes flakën të mërkurën në parkun e Ellipse në qendër të Uashington D.C.

Videoja e incidentit tregoi njeriun duke ecur qetësisht nëpër Ellipse pranë Uashington Mall, një zonë e njohur me turistët, me flakë që mbulonin trupin e tij.

Disa sekonda më vonë, stafi i Shërbimit Sekret amerikan mund të shihej në drejtim të tij me një zjarrfikës për të shuar flakën.

Ai iishte më pak se një milje nga Shtëpia e Bardhë.