Pas aksionit në veri, Thaçi mbledh strukturat e sigurisë

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, në orët e para të mëngjesit ka mbledhur të gjitha strukturat e sigurisë në Kosovë.

Në zyrën e Thaçit janë parë duke hyrë drejtori i AKI-së, Shpend Maxhuni, Drejtori i Policisë dhe udhëheqës të institucioneve të drejtësisë shkruan media kosovare.

Gjatë ditës së sotme në aksionin i cili po vazhdon në veri të Kosovë janë arrestuar dhjetëra serbë të strukturave të larta të sigurisë. Gjatë aksionit është plagosur edhe një polic i Kosovës.

Nderkohe Presidenti serb Aleksandër Vuçiç ka urdhëruar vendosjen e të gjitha njësive të Forcave të Armatosura Serbe në gjendje gatishmërie të plotë pas operacionit nga pjesëtarët e Njësisë Speciale të Policisë së Kosovës në Mitrovicë shkruajnë mediat serbe.  Gjatë ditës së sotme në aksionin i cili po vazhdon në veri të Kosovë janë arrestuar dhjetëra serbë të strukturave të larta të sigurisë. Gjatë aksionit është plagosur edhe një polic i Kosovës.