Përleshje masive mes shqiptarëve në burgun grek

Dy shqiptarë të burgosur në burgun e Koridhalosë janë përleshur. Fillimisht të burgosurit janë rebeluar dhe kanë mbajtur peng edhe një roje, ndërsa policia ka rrethuar burgun.

E gjithë ngjarja ka ndodhur në mesnatë, ndërsa nuk bëhet e ditur nëse kishte të plagosur apo identitetet e shqiptarëve të implikuar.